O vizibilitate mai bună cu Products Ads poate aduce vânzări crescute

2024. February 27.

Serviciul Árukereső Product Ads, care asigură o evidențiere foarte vizibilă și eficientă a produselor, fie că sunt noi sau bestselleruri, fie că sunt incluse în promoții sau oferte speciale, poate îmbunătăți vizibil vânzările. După activarea serviciului, produsul selectat poate ajunge mai sus în lista de top a categoriei, astfel încât să fie mai vizibil decât alte produse.

Cu cât articolul este mai în față și mai vizibil, cu atât șansele ca acesta să ajungă în coșul de cumpărături sunt mai mari. Această atenție deosebită poate fi obținută, de asemenea, prin intermediul serviciului Product Ads, care nu este simplu nu numai prin modul de acțiune, ci și prin utilizare: producătorul decide care dintre produsele sale dorește să fie mai vizibile pe site. Cu ajutorul creditelor puteți obține o poziție mai bună, care poate fi a 2-a, a 4-a sau a 7-a în lista de top a paginii de categorie.

“Decontarea pe bază de click-uri este complet transparentă și ușor de urmărită”, spune Szták András, director general al Árukereső, subliniind unul dintre marile avantaje ale soluției. Un alt avantaj al Product Ads, spune el, este că funcționează în mod echilibrat și fiabil în toate mediile, indiferent de dispozitivele utilizate, deoarece lista de produse este vizibilă în toate modurile de vizualizare, atât pe PC, cât și pe telefon.

În plus, Product Ads-urile reprezintă un real ajutor pentru consumatori, deoarece aceștia sunt informați cu privire la motivul evidențierii cu ajutorul unor etichete predefinite. Decizia de a cumpăra este luată în acest sens, adică evidențierea este pentru ei un punct de referință, un fel de indicator. Iar acest lucru contribuie în mod semnificativ la experiența consumatorului, deoarece majoritatea oamenilor vizitează site-ul de comparare a produselor și a prețurilor din motive similare, sperând să primească exact același tip de asistență. Iar dacă mai mulți oameni se uită la un produs, există șanse mari ca mai multe persoane să dea click pe el pentru a-l cumpăra, ceea ce se reflectă în cifrele de vânzări.

Vizitați site-ul nostru și înregistrați-vă! https://www.productads.hu/registration