Colaborăm cu magazine de încredere

2010. March 10.

Prin serviciul magazin de încredere, oferit de compari.ro, în cursul cumpărărilor on-line, dorim să asigurăm formarea unei încrederi depline. Deoarece aici cumpărătorii şi vânzătorii nu se întâlnesc faţă în faţă, nu poate să se dezvolte o simpatie bilaterală, şi satisfacţia cumpărătorilor e mai greu de asigurat.

Avantajos pentru magazine

Serviciul magazin de încredere ajută nu numai naşterea unor afaceri avantajoase, atât pentru vânzători cât şi pentru cumpărători, dar şi o colaborare de durată, bazată pe încredere. Oferim un forum, care lipseşte la cumpărăturile efectuate on-line, pentru cei care doresc să împărtăşească fiecărui vizitator nou faptul că şi-au depus tot efortul pentru satisfacerea cumpărătorilor anteriori. Procedura este simplă şi practică – cumpărătorii, după efectuarea cumpărăturilor, prin complectarea unui formular, îşi pot împărtăşi şi cu alţii părerea lor legată de magazin.

Cu cât oferă mai mult decât părerile anterioare despre magazin?

Magazinele vor primi răspunsuri mai amănunţite de la cumpărători şi îşi pot transmite cele mai importante întrebări către partenerii lor afaceriali în mod direct la subiect.

Astfel cumpărătorii vor primi un fel de ajutor în a-şi exprima părerea lor despre magazin – îşi pot exprima mai uşor părerea, care sigur le va fi de folos şi viitorilor cumpărători.

Cum funcţionează şi cât costă programul magazin de încredere?

Aderarea la program şi participarea în acesta este gratuită şi voluntară atât pentru magazine cât şi pentru cumpărători. Pentru înregistrare sunt necesare cca. 20 de minute, o singură dată. După aceasta funcţionarea programului este foarte simplă: cumpărătorii primesc un formular în perioada imediat următoare a efectuării cumpărăturii, în care pot aprecia serviciile oferite de magazin, durata şi calitatea transportului. Completarea răspunsurilor nu este obligatorie, dar oferă un ajutor viitorilor cumpărători şi magazinului. Magazinele care, în baza criteriilor, obţin un calificativ bun după analizarea formularelor primite vor câştiga sigla: magazin de încredere. Webshop-urile pot afişa sigla „magazin de încredere” şi pe propriul site crescând prin aceasta încrederea indispensabilă în cursul cumpărătorilor prin internet şi majorând numărul cumpărătorilor mulţumiţi.