Compari.ro la IMWorld

2012. September 24.

Compari.ro a participat saptamana trecuta la cel mai nou eveniment in lumea online: Internet & Mobile World. La prima editie, IMWorld a reunit nume mari din industria online cu utilizatori si antreprenori din industrie. Noi ne-am numarat printre expozanti dar si printre speakeri in cadrul panelului intitulat “Ways to connect with your customers and build a community”  unde colega noastra, Ramona Popescu – Line Manager Compari.ro, a vorbit despre importanta “increderii” in comertul electronic.

Evenimentul, despre care puteti citi aici,  a fost un prilej grozav pentru a interactiona cu utilizatorii dar si cu cei ce lucreaza in domeniul online, de la companii specializate in optimizarea conversiilor pana la banci ce ofera beneficii pentru plata online sau companii specializate in optimizarea in motoarele de cautare. Numeroase firme au adus cele mai bune oferte si s-au intalnit cu publicul in cadrul evenimentului sau in pauzele dintre conferinte. Utilizatorii ne-au intalnit in persoana, au fost bucurosi sa-i cunoasca pe cei din spatele site-urilor pe care le folosesc in mod frecvent si ne-au adus un feedback pretios.

Fiind primul event din ceea ce sparam ca va deveni o serie, cel putin anuala, IMWorld a fost o surpriza foarte placuta pentru toti cei care au luat parte: companiile au fost asaltate de doritorii de informatii, de posibili parteneri si potentiali clienti iar utilizatorii au beneficiat de multe informatii noi, conferinte cu speakeri internationali din partea unor monstrii sacri in online precum Google si Facebook, dar si o multime de materiale promotionale :).

Numarul mare de participanti care a dat buzna de indata ce s-au deschis usile ne-au pregatit pentru ce a urmat: intrebari multe, complimente pentru o treaba facuta bine, sfaturi, doleante dar si un numar mare de viitori colaboratori si magazine de comert electronic dornice sa-si uploadeze produsele in sistemul nostru.  Poze de la eveniment gasiti pe contul nostru de Facebook aici.