Scoala aproape ca a inceput, ai cumparat rechizitele necesare?

2012. August 30.

Suntem la cateva zile de inceputul noului an scolar. Copiii incep sa se gandeasca la teme si lucrari de control, la site-uri pentru referate si metode ingenioase de a scurta drumul catre un 10, la revederea colegilor si povestile de vacanta si uite asa se apropie un nou capitol din aventura numita scoala. Si stim cu totii ca pentru parinti scoala inseamna o cu totul alta aventura: inseamna rechizite, inseamna laptop, birou, ghiozdan, manuale, caiete, pixuri, rigle, culegeri si cate si mai cate. Dar asta inseamna ore si ore de cautari prin magazine, de gasit ofertele cele mai bune si apoi comparat, plimbari interminabile prin oras. Si sa fim seriosi, cine are atat de mult timp liber?


Asa ca noi ne-am gandit sa venim in sprijinul parintilor si al al elevilor in 2 moduri. Mai intai am organizat un concurs. Un simplu formular despre nevoile de achizitii ale parintilor la inceput de an scolar. Am apreciat sprijinul vostru si am strans sute de formulare. Apoi, din datele obtinute, am organizat produsele necesare oricarui scolar in diverse categorii si cum noi suntem Compari.ro, v-am adus avantajul de a putea gasi ofertele cele mai bune in cateva secunde, indiferent de produsul cautat.

Asadar fie ca este vorba despre clasele primare, gimnaziu sau liceu, ofertele magazinelor prezente pe Compari.ro cuprind o gama atat de larga de produse incat este imposibil sa nu gasiti cele necesare. Avem si recomandari pentru cele mai bune oferte dar si categoriile necesare scolarilor de toate varstele. Toate acestea pot fi gasite AICI.

Succes la scoala si sa auzim de note mari!