iPhone app cu cititor cod de bară

2010. May 13.

Am demarat aplicaţia noastră iPhone – cu cititor cod de bară

Gândeşte-te puţin: te plimbi întrun magazin, şi chiar îţi atrage atenţia ceva. La prima vedere preţul e atractiv, dar nu poţi fi sigur niciodată că n-ai găsi în câteva minute altul mai ieftin, dacă ai avea în buzunar comparatorul de preţ…

De acum înainte nu trebuie să-ţi mai notezi numerele de tip pe fiţuici, sau să fotografiezi produsul dat şi acasă să aştepţi conexiunea WiFi, simplu, prin citirea codului de bară vei avea informaţii la minut, concrete cu ajutorul iPhone-ului tău!

Prin această aplicaţie practică  (pe care o poţi descărca de pe iTunes şi AppStore) ajunge să faci o fotografie de pe codul de bară al produsului şi găseşti toate datele de care ai nevoie: informaţii despre produs, magazine online, unde te mai poţi orienta şi cu ajutorul bazei de date de comparare vei şi afla dacă faci afacere bună pe loc sau trebuie să mai cauţi.

În prezent recunoaşte codul EAN a 20.000 de produse, dar sistemul e dezvoltat în continuu, astfel probabil îţi va fi de mare folos te vei putea folosi de acesta, dacă de exemplu vrei să-ţi cumperi urgent un aparat foto, însă tinzi să-ţi cheltui banii pe un concert sau excursie, decât pe aparat, cu care să faci poze.

Aplicaţia nu oglindeşte toată gama de produse de pe compari.ro, dar ceea ce este esenţial că foarte repede şi confortabil, printrun singur click găseşti preţurile unui produs, fără să fi obligat să cauţi sau să foloseşti tastatura.

…desigur, nu uita de versiunea pe mobil a compari.ro (http://m.compari.ro/) care îţi stă la dispoziţie non stop pe toate mijloacele mobile, chiar şi pe telefoanele Android!